CARGİLL İLKOKULU'NDA ORHANGAZİ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KURSLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

Orhangazi Halk Eğitimi Merkezi Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında okullarda öğrenci Öğretmen ve velilere yönelik kurslar açıyor.

Bu kurslar sayesinde öğrenciler ders saatleri dışındaki zamanlarını verimli bir şekilde değerlendiriyor, veliler becerilerini geliştiriyor.

Öğretmenler düzenlenen kurslar mesleki gelişimlerine katkı sağlıyorlar.

Cargill İlkokulunda Cargill Okulu işbirliğiyle öğrenciler yönelik tüm öğrencilere zararlı alışkanlıklardan koruma kursu planlandı.

Öğrencilere Yönelik;

Bilgisayarsız Temel Robatik kursu

Karete (Beyaz Kuşak) kursu

Oyuncak Tasarımı Kursu

Sulu Boya Resim Kursu

Temel ahşap yakma kursları devam ediyor.

Öğretmenlere yönelik Türk işaret Dili Kursu,

Velilere Yönelik 1. Kademe Okuma-Yazma Kursu

İğne oyası kursu devam ediyor.

Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde onlarca branşta binlerce kurs bulunduğunu, talep olması halinde planlama yapılacağını belirtildi.

Öğrencilerin taleplerini okul idaresine velilerin ve öğretmenlerin Orhangazi Halk Eğitimi Merkezi web sitesinde talepte bulunması yeterli olacağı belirtildi.

20.02.2022 2073

20-02-202220-02-202220-02-202220-02-202220-02-202220-02-2022