2021 - 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM GENEL DEĞERLENDİRME

01/09/2021 tarihinden 1. Dönemin sonuna kadar 27 farklı alanda toplam 151 kurs açılmış olup toplam 4939 kursiyere hizmet verilmiştir.

Merkez Binamızda Bilişim Teknolojileri, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, El Sanatları Teknolojisi, Giyim Üretim Teknolojisi, Hayvan Yetiştiriciliği, Muhasebe Ve Finansman, Öğretmenlik Ve Öğretim, Sağlık, Seramik Ve Cam Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi Ve İklimlendirme, Ulaştırma Hizmetleri ve Yabancı Diller alanlarından toplam 41 kurs (Sepet Örücülüğü, Çini İşlemeciliği, Su Kabağı İşlemeciliği, Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar için Hijyen Eğitimi ...), kurslarında hizmet verilmektedir.

Orhangazi Halk Eğitimi Merkezi ilkokullarda oyuncak tasarımı atölyesi, ortaokullarda ve liselerde sosyal medya kullanımı kursları düzenlenmiştir.

Gedelek, Narlıca, Örnekköy, Yeniköy, Sölöz ve Mahmudiye Köylerinde giyim, İğne Oyası ve Arıcılık Kursları düzenlenmiştir.

Kent Konseyinde Bilişim Teknolojileri alanında yabancılara yönelik, Seramik ve Cam Teknolojisi, Müzik Ve Gösteri Sanatları, Özel Eğitim, Yabancı Diller, Sanat ve Tasarım ve Havacılık alanlarında kurslar verilmektedir.

Özel Eğitim olarak Kent Konseyinde Hediyelik Eşya Yapımı kursu açılmış olup 8 Özel Eğitim Kursiyerine hizmet verilmektedir.

Özel Eğitim Öğrencilerine Saadet Öcal Giray Özel Eğitim Meslek Okulunda El Sanatları Teknolojileri ve Masa Tenisi Kursları açılmıştır.

Ayrıca Alışkanlık ve Eğitim Sorunları ve Seramik ve Cam Teknolojisi Alanında velilerimize eğitim verilmektedir.

Ormo Yün Fabrikasında Sanayi Tipi Buhar Kazanı Yakma kursu açılmıştır.

Göl Spor Tesislerinde Futbol kursları olarak hizmet verilmektedir.

Kurslarımıza destek veren Orhangazi Kaymakamı Sn. Süleyman ÖZÇAKICI'ya, Belediye Başkanı Sn. Bekir AYDIN'a, İlçe Mili Eğitim Müdürü Sn. Hüseyin KARATOSUN'a, Muhtarlar, Okul Müdürleri, Kurum Müdürlerine teşekkür ederiz.

Yeni kurs talepleriniz için Web Sitemizin kurs başvurusu menüsünü kullanabilirsiniz.

Sivil Toplum Örgütleri ve Basın Mensuplarımıza da kurslarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

26.01.2022 1497

Suriyeli Vatandaşlara Sosyal Uyum ve Yaşam kursları planlanmaktadır.

Tüm okullarda Halk Eğitimi Merkezini tanıtıcı kurslar planlanmaktadır.

Liselerde ve Ortaokullarda Sosyal Medya Kullanımı Kursu planlanmaktadır.

İlkokullarda Oyuncak Tasarımı Atölyesi Kursu planlanmaktadır.

Öğretmenlere yönelik İşaret Dili Kursu planlanmaktadır.

Merkez Binamızda Arıcılık, Resim ve Bağlama kursları planlanmaktadır.

Fabrikaların İnsan Kaynakları ziyaret edilerek fabrikaların ihtiyaçlarına göre kurslar planlanmaktadır.

Sosyal Sorumluluk Kapsamında Belediye ile işbirliği içerisinde yeni evlenen çiftlere Aile ve Evlilik Hayatı alanında periyodik aralıklarla kurslar planlanmaktadır.

Erkek ve Bayanlara yönelik Yüzme Kursları planlanmaktadır.

Süleyman Şah Anadolu İmam Hatip Proje Okulunda Bağlama ve Karate kursu planlanmaktadır.

Atatürk İlkokulunda Okuma – Yazma Kursları planlanmaktadır.

Köy Muhtarları ziyaret edilerek köylerin ihtiyaçlarına göre planlamalar yapılmaktadır.

Talep olması durumunda ve çalışmalarımız neticesinde farklı kurslarda planlamaya dahil edilecektir.

26-01-202226-01-202226-01-202226-01-202226-01-202226-01-202226-01-202226-01-202226-01-2022